Kdo jsem, co jsem, proc jsem..
Poklicky vlastnim sklenene, tudiz mam naprosto dokonaly prehled o tom, co se pod nimi deje . Ve sve pidi mini kuchynce rada povoluji uzdu fantazii a svymi vytvory pak zasypavam svou drahou polovicku, nase tri deti i zbytek rodiny. Ja osobne si trochu paradoxne nejvic pochutnam na mise spaget s olivovym olejem, susenymi rajcaty, to vse zasypane tak pul kilem syra.
. Naproti tomu nemam rada sladke nakypy a zemlovku. Tyto jidla mi pripominaji materskou skolku a vyvolavaji ve mne davivy reflex. Stejne tak chleb s maslem a strouhanou mrkvi, kterym nas soudruzky ucitelky v odpolednich svacinach pravidelne mucily
. Diky Bohu, ze se s mrkvi i po tomto desivem zazitku i nadale pratelim, ovsem v jinych upravach.
Trpim roladofobii, coz je uzkostny strach z vytvoreni jakekoliv pecene rolady. Kdysi davno jsem se do jedne s chuti a odhodlanim prekonat samu sebe pustila, ale dopadlo to katastrofalne. Od te doby se tomu branim zuby, nehty . I kdyz se rika, nikdy nerikej nikdy, na zazraky neverim. Prestala jsem verit v okamziku, kdy jsem odhalila neexistenci Jeziska.
Kdyz Buh stvoril zenu, byla urcena Adamovi, pro jeho poteseni a odvraceni samoty. Kdyz Buh tvoril me, predurcil mi velky apetit a nenasytne chutove poharky . Jidlo mam rada a dokazu si ho vychutnavat dlouhe hodiny. Rada ochutnavam a zkousim nove veci a kuchyne. Nebranim se nicemu, tedy krome vyse uvedeneho. Jo, taky jsem z osobnich duvodu prestala jist veprove maso. Ale uz je to tak davno, ze jsem uplne zapomnela, jak chutna.
To by mohlo na uvod celkem stacit. Pokracovani priste..