Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo jsem, co jsem, proc jsem..

 Poklicky vlastnim sklenene, tudiz mam naprosto dokonaly prehled o tom, co se pod nimi deje . Ve sve pidi mini kuchynce rada povoluji uzdu fantazii a svymi vytvory pak zasypavam svou drahou polovicku, nase tri deti i zbytek rodiny. Ja osobne si trochu paradoxne nejvic pochutnam na mise spaget s olivovym olejem, susenymi rajcaty, to vse zasypane tak pul kilem syra.  . Naproti tomu nemam rada sladke nakypy a zemlovku. Tyto jidla mi pripominaji materskou skolku a vyvolavaji ve mne davivy reflex. Stejne tak chleb s maslem a strouhanou mrkvi, kterym nas soudruzky ucitelky v odpolednich svacinach pravidelne mucily . Diky Bohu, ze se s mrkvi i po tomto desivem zazitku i nadale pratelim, ovsem v jinych upravach. 

Trpim roladofobii, coz je uzkostny strach  z vytvoreni jakekoliv pecene rolady. Kdysi davno jsem se do jedne s chuti a odhodlanim prekonat samu sebe pustila, ale dopadlo to katastrofalne. Od te doby se tomu branim zuby, nehty . I kdyz se rika, nikdy nerikej nikdy, na zazraky neverim. Prestala jsem verit v okamziku, kdy jsem odhalila neexistenci Jeziska. 

Kdyz Buh stvoril zenu, byla urcena Adamovi, pro jeho poteseni a odvraceni samoty. Kdyz Buh tvoril me, predurcil mi velky apetit a nenasytne chutove poharky . Jidlo mam rada a dokazu si ho vychutnavat dlouhe hodiny. Rada ochutnavam a zkousim nove veci a kuchyne. Nebranim se nicemu, tedy krome vyse uvedeneho. Jo, taky jsem z osobnich duvodu prestala jist veprove maso. Ale uz je to tak davno, ze jsem uplne zapomnela, jak chutna. 

To by mohlo na uvod celkem stacit. Pokracovani priste..

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář